Novo igralište u JPU “Zagorka Ivanović”
30.08.2024

U okviru kontinuiranih napora za unapređenje uslova za boravak i razvoj najmlađih sugrađana u vaspitno-obrazovnim ustanovama, Prijestonica Cetinje postavila je novo igralište u dvorištu objekta JPU "Zagorka Ivanović" u Jabučkoj ulici.

Igralište je opremljeno modernim mobilijarom i raznovrsnim sadržajima koji su prilagođeni različitim uzrastima i potrebama djece, u cilju stvaranja sigurnog i kreativnog okruženja za igru i druženje.

Podsjećamo, Prijestonica Cetinje je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore započela i projekat zamjene krovnog pokrivača i adaptacije kotlarnice u istom objektu vrtića, kojim će se obezbijediti ugodan boravak djece i zaposlenih.

Posebno ističemo da je ove godine po prvi put Prijestonica Cetinje pokrenula program besplatnog vrtića za sve mališane, kao prvi grad u Crnoj Gori koji je implementirao ovaj program. Pored navedenog, u prethodnom periodu realizovan je i niz drugih aktivnosti usmjerenih na poboljšanje uslova rada JPU „Zagorka Ivanović”: rekonstruisan je krov, postavljen novi mobilijar i dječije igralište u vaspitnoj jedinici „Centralni vrtić“, nabavljena je nova kuhinjska oprema, postavljeni klima uređaji, a vrtiću je donirano i novo namjensko motorno vozilo.

Uvjereni da će novo igralište postati omiljeno mjesto za razvoj zdravih navika, igru i druženje djece, nastavićemo sa ulaganjima u projekte koji doprinose poboljšanju kvaliteta života u našoj zajednici, sa posebnim akcentom na najmlađe sugrađane.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018