Počela zamjena krovnog pokrivača u vaspitnoj jedinici JPU „Zagorka Ivanović“ u Jabučkoj ulici
22.08.2024

Prijestonica Cetinje započela je radove na zamjeni krovnog pokrivača u vaspitnoj jedinici JPU "Zagorka Ivanović" u Jabučkoj ulici, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore.

Radovi se izvode u cilju poboljšanja sigurnosti objekta i zaštite od oštećenja uzrokovanih vremenskim uslovima, kao nastavak kontinuiranih napora Prijestonice da unaprijedi uslove boravka najmlađih sugrađana u obrazovnim ustanovama.

Pored zamjene krovnog pokrivača, u toku je i adaptacija kotlarnice u istom objektu, čime će se obezbijediti kvalitetniji sistem grijanja tokom zimskih mjeseci i ugodan boravak djece i zaposlenih. Takođe, Prijestonica Cetinje realizuje radove na postavljanju novog mobilijara i izgradnji dječijeg igrališta, koje će omogućiti mališanima siguran i moderan prostor za igru i rekreaciju.

Podsjećamo da je Prijestonica Cetinje u prethodnom periodu realizovala niz aktivnosti usmjerenih na poboljšanje uslova rada JPU „Zagorka Ivanović“: rekonstruisan je krov i postavljen novi mobilijar i dječije igralište u vaspitnoj jedinici „Centralni vrtić“, nabavljena je nova kuhinjska oprema, postavljeni klima uređaji, a vrtiću je donirano i novo namjensko motorno vozilo.

Posebno ističemo da je ove godine Prijestonica po prvi put pokrenula program besplatnog vrtića za sve mališane, kao prvi grad u Crnoj Gori koji je implementirao ovaj program.

Vjerujući da je ulaganje u obrazovanje i zdrav razvoj djece najvažnija investicija za budućnost našeg Cetinja, nastavljamo da radimo na poboljšanju infrastrukture i uslova za naše najmlađe sugrađane.

Izvođač radova na zamjeni krovnog pokrivača je Bombeton d.o.o. Cetinje, dok radove na adaptaciji kotlarnice izvodi „Thermia“ d.o.o.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018