Info dan projekta “No Borders For Work”
26.08.2024

Prijestonica Cetinje organizuje Info dane za fizička i pravna lica koja žele da se informišu o pozivu za zapošljavanje koji se realizuje kroz projekat “No Borders For Work” koji je sufinansiran od strane Evropske unije, a realizuje se u okviru Programa prekogranične saradnje Interreg-IPA CBC Crna Gora – Albanija 2014-2020.

Prvi Info dan će se održati u četvrtak, 29. avgusta, u prostorijama Agencije za razvoj i podršku poslovanju, sa početkom u 10 časova, dok će se drugi Info dan održati u četvrtak, 05. septembra na istoj lokaciji u isto vrijeme.

Osnovni cilj projekta je unapređenje socijalno inkluzivnog ekonomskog razvoja pograničnih regiona, kroz povećanje zapošljivosti, zapošljavanja i samozapošljavanja na Cetinju i Podgorici u Crnoj Gori i oblasti Fushë Arrëz i Malësi e Madhe u Albaniji.

Iskoristite priliku da se detaljnije upoznate sa uslovima poziva u direktnom razgovoru sa Projektnim timom. Sva pitanja u vezi sa procesom prijavljivanja na poziv, zainteresovani kandidati mogu slati i na e-mail adresu info@cetinje.me, a odgovore će dobiti tokom Info dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018