U toku radovi na rekonstrukciji objekta OŠ “Lovćenski partizanski odred”
26.08.2024

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija i Ministarstvo energetike Crne Gore, u saradnji sa Prijestonicom Cetinje, realizuju radove na rekonstrukciji objekta OŠ “Lovćenski partizanski odred”.

Radovi se izvode u skladu sa Sporazumom o saradnji koji su potpisali resorno ministarstvo i Prijestonica Cetinje, u cilju unapređenja uslova rada u obrazovnim ustanovama na teritoriji Prijestonice.

Planirali radovi po projektu podrazumijevaju zamjenu kompletnog krovnog pokrivača, uređenje fasade, grejni sistem, sistem hlađenja i odbrane od sunca. Takođe, previđena je i zamjena sanitarija, kao i uređenje unutrašnjosti škole uključujući hoblovanje parketa i krečenje učionica.

Podsjećamo da je objekat OŠ “Lovćenski partizanski odred” u martu mjesecu ove godine legalizovan nakon dvadeset godina rada, čime su se konačno stekli uslovi za projekat izgradnje fiskulturne sale u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Prijestonica Cetinje će i u narednom periodu nastaviti da posvećeno radi na unapređenju uslova za obrazovanje u svim ustanovama na svojoj teritoriji, kako bi učenici i nastavno osoblje imali savremene i funkcionalne uslove za rad.

Izvođači radova su Ramel d.o.o. i Ening d.o.o. iz Nikšića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018