Aktuelnosti iz prijestonice

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa ambasadorom Republike Slovačke u Crnoj Gori Romanom Hlobenom

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je danas čestitke atletičaru Darku Pešiću i rukovodstvu Atletskog kluba Lovćen povodom ostvarenih rezultata na proteklom Evropskom prvenstvu u atletici održanom u Srbiji

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje i predsjednik Upravnog odbora Zajednice opština Crne Gore Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa ministarkom za inovacije i javnu uprave Republike Albanije Milenom Harito

Sekretarijat za kulturu sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa Turskim kulturnim centrom iz Podgorice, pokreću ciklus besplatnog kursa turskog jezika na Cetinju.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanovic učestvovao je proteklih dana na samitu Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope, koji je održan u Atini.

Ministarka javne uprave u Vladi Crne Gore Suzana Pribilović boravila je danas u posjeti Prijestonici Cetinje, tokom koje se sastala sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja i Milutin Simović boravio je danas u posjeti Prijestonice Cetinje, tokom koje je predstavljen Agrobudžet za tekuću godinu, uz susret sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović izabran je danas na 5. sjednici Skupštine Zajednice opština za predsjednika Upravnog odbora pomenute Asocijacije, a tu funkciju će obavljati u naredne dvije godine.

Strana 1 od 148