Aktuelnosti iz prijestonice

 Gradonacelnik

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović čestitao je nastupajući mjesec Ramazana svim gradjanima islamske vjeroispovijesti.

Poreski karavan

Tribina u okviru projekta „Poreski karavan“ održana je danas u Prijestonici Cetinje. Tribina predstavlja završni događaj druge faze projekta koji je Poreska uprava realizovala u saradnji sa Unijom poslodavaca i lokalnim samoupravama u cilju edukacije poreskih obveznika i jačanja komunikacije sa istima.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku rukometašima „Lovćena“, koji su danas osvojili Kup Crne Gore.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je danas čestitku svim građanima povodom 21. maja – Dana nezavisnosti Crne Gore.

Najveća jugoslovenska rok grupa - Bijelo dugme, održala je sinoć na Cetinju koncert povodom 11 godina obnove nezavisnosti Crne Gore, kojem je, uprkos kiši, prisistvovao veliki broj posjetilaca iz okolnih gradova i regiona.

Gradska uprava je uspjela da uspostavi ambijent koji Cetinje čini privlačnom destinacijom za ulaganja i otvaranje novih radnih mjesta, ocijenio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, govoreći na regionalnoj konferenciji pod nazivom “Pružanje javnih usluga u regionu Zapadnog Balkana“, koja se protekla dva dana održala u Tirani.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović susreo se juče sa gradonačelnikom Tirane Elionom Velijajem i tom prilikom sa albanskim kolegom razmijenio iskustva u vezi sa brojnim projektima koje realizuju dva grada.

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović razgovarao je danas na Cetinju sa ambasadorom Norveške Arne Sanes Bjornstadom.

Strana 1 od 151