Aktuelnosti iz prijestonice

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boravio je danas na Cetinju i tom prilikom položio kamen temeljac za izgradnju novog fudbalskog satadiona. Premijer Marković i gradonačelnik Bogdanović svečano su otvorili Biznis inkubator koji je namijenjen preduzetnicima koji teže razvoju različitih biznis ideja.

petak, 17 novembar 2017 17:38

Otvoren Biznis inkubator

Biznis inkubator koji se nalazi u upravnoj zgradi nekadašnje fabrike „Košuta“ danas su svečano otvorili predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević položili su danas kamen temeljac za izgradnju novog fudbalskog stadiona na Cetinju.

četvrtak, 16 novembar 2017 11:04

Razvojni planovi za Riječku nahiju

Sjednica Komisije za praćenje razvoja Riječke nahije, kojom je predsjedavao potpredsjednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović, održana je juče na Rijeci Crnojevića.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović posjetio je danas Javnu predškolsku ustanovu „Zagorka Ivanović“ u kojoj je usljed vremenskih nepogoda stradao krovni pokrivač.

Godišnja Skupština Saveza slijepih Cetinje, kojoj su prisustvovali gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović i izvršni direktor Saveza slijepih Crne Gore Goran Macanović, održana je danas na Cetinju.

Svečanom sjednicom u Vladinom domu na Cetinju danas je obilježen 13. novembar – Dan Prijestonice.

Spomen bista narodnom heroju Jovanu M. Vučkoviću svečano je otkrivena danas na Trgu revolucije na Cetinju.

Strana 1 od 169