Aktuelnosti iz prijestonice

Sekretarijat za kulturu sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa Turskim kulturnim centrom iz Podgorice, pokreću ciklus kursa turskog jezika na Cetinju.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanovic učestvovao je proteklih dana na samitu Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope, koji je održan u Atini.

Ministarka javne uprave u Vladi Crne Gore Suzana Pribilović boravila je danas u posjeti Prijestonici Cetinje, tokom koje se sastala sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja i Milutin Simović boravio je danas u posjeti Prijestonice Cetinje, tokom koje je predstavljen Agrobudžet za tekuću godinu, uz susret sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović izabran je danas na 5. sjednici Skupštine Zajednice opština za predsjednika Upravnog odbora pomenute Asocijacije, a tu funkciju će obavljati u naredne dvije godine.

U Podgorici je danas, uz prisustvo ministarke javne uprave Suzane Pribilović, nacionalnog koordinatora za NATO Dragana Pejanovića, predstavnika Zajednice opština Crne Gore, te gradonačelnika i predsjednika opština, održan skup „Lokalna uprava u kontekstu evroatlantskih integracija“.

Nastavljajući praksu aktivnog učešća u svim humanitarnim akcijama, Prijestonica Cetinje u nedjelju, 29. januara, organizovaće događaj na kojem će biti prikupljana pomoć trogodišnjoj Seleni Mandić.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je danas čestitku povodom 23. januara - Dana novinara Crne Gore.

Strana 1 od 148