Osnovna škola „Lovćenski partizanski odred“ organizovala prijem za đake prvake
05.09.2024

Osnovna škola „Lovćenski partizanski odred” danas je organizovala prijem za novu generaciju đaka prvaka. U toj obrazovnoj ustanovi školovanje započelo 62 prvaka, podijeljenih u tri odjeljenja.

 

Gradonačenik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković prvacima je poželio srećan i uspješan polazak u školu, ističući značaj prvih školskih dana i ulogu koju škola ima u oblikovanju djece.

 

„Danas je poseban dan za vas, dan kada započinjete jedno važno i uzbudljivo poglavlje u svom životu. Ovo je trenutak koji ćete dugo pamtiti, jer prvi školski dan je samo početak vašeg velikog putovanja kroz svijet učenja, novih prijateljstava i nezaboravnih iskustava. U školi ćete učiti ne samo da čitate i pišete, već i kako da budete radoznali, hrabri i puni saznanja o svijetu koji vas okružuje. Pred vama su dani ispunjeni novim izazovima, ali i velikim radostima”, kazao je Đurašković.

 

Direktorica škole Danijela Bokan poželjela je dobrodošlicu novim učenicima i njihovim roditeljima.

 

„Budite vrijedni i odgovorni. Postavite svoje ciljeve kako biste postali najbolja verzija sebe, a porodica i škola biće vaša podrška na putu sticanja novih znanja. Naš cilj je učiniti vas spremnima da samostalno kreirate vlastitu budućnost”, kazala je Bokan.

 

Povodom početka školovanja Prijestonica Cetinje je, za sve đake prvake, obezbijedila simboličan novčani poklon.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018