Gradonačelnik Đurašković sa saradnicima posjetio Službu zaštite i spašavanja
03.09.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i zamjenica gradonačelnika Ana Novović sa saradnicima, posjetili su danas Službu zaštite i spašavanja i zahvalili se pripadnicima službe na njihovom zalaganju i hrabrosti tokom ovogodišnje požarne sezone. Ova posjeta bila je prilika za razmjenu mišljenja o uslovima rada, opremi i tehničkoj podršci.

 

Gradonačelnik je naglasio važnost konstantnog ulaganja u opremu i najavio raspisivanje tendera za nabavku specijalnog vozila kako bi se održao visok nivo spremnosti i efikasnosti ove službe

 

"Želim da izrazim duboku zahvalnost svim pripadnicima Službe zaštite i spašavanja koji su pokazali izvanrednu hrabrost, požrtvovanost i profesionalizam u teškim uslovima tokom požarne sezone. Zbog velikog broja požara i nepovoljnih vremenskih uslova ova sezona bila je vrlo izazovna, ali zahvaljujući vašoj brzoj i efikasnoj reakciji, sačuvani su mnogi životi i imovina,“ kazao je gradonačelnik.

 

Tokom posjete, održan je sastanak sa rukovodstvom Službe i zaposlenima, na kojem su razmatrane aktuelne teme i izazovi, uključujući stanje opreme, potrebu za dodatnom obukom i edukacijom zaposlenih.

 

Komandir Službe zaštite i spašavanja Miloš Ćećanović zahvalio se gradonačelniku na podršci.

 

Na kraju posjete, gradonačelnik je obišao prostorije Službe zaštite i spašavanja, zahvalio se svim vatrogascima na njihovom radu i istakao da će gradska uprava i dalje raditi na stvaranju uslova koji će unaprijediti rad ove važne službe.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018