Gradonačelnik Bogdanović sastao se sa predsjednikom Asocijacije menadžera Crne Gore Budimirom Raičkovićem
12.12.2014

Tokom sastanka, više riječi bilo je o aktivnostima Prijestonice Cetinje i pomenute asocijacije, ali i o poljima moguće saradnje.

U tom pogledu, gradonačelnik Bogdanović informisao je današnjeg sagovornika o mjerama koje je Prijestonica Cetinje preduzela u pogledu jačanja poslovnog ambijenta. On je upoznao gospodina Raičkovića i sa činjenicom da je, na inicijativu lokalnih privrednika, a uz podršku gradske uprave nedavno formiran Privredni klub Prijestonice Cetinje.

Upravo pomenuto tijelo, kako je naglasio gradonačelnik Bogdanović, u narednom bi periodu moglo raditi na zajedničkim inicijativama sa Asocijacijom menadžera Crne Gore.

Gospodin Raičković iskazao je zadovoljstvo posjetom Prijestonici Cetinje, tim prije jer je – kako je kazao – riječ o gradu koji u sve većoj mjeri predstavlja zapaženu investicionu destinaciju. On je naglasio i kako je Prijestonica Cetinje brojnim mjerama iz prošlog perioda kreirala povoljan poslovni ambijent.

Kako je istakao Raičković, Asocijacija menadžera Crne Gore u potpunosti je spremna za buduću saradnju sa Prijestonicom Cetinje i drugim organizacijama iz našeg grada, u pravcu realizacije zajedničkih projekata.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018