Vremenske neprilike: Izvještaj o radu nadležnih gradskih službi
02.12.2014

Obilne padavine i jak vjetar koji je povremeno duvao u prijestonom gradu, tokom protekle noći nijesu uzrokovali intervencije članova Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje. Naime, iz pomenutog organa gradske uprave saopšteno je kako u toku večeri nije bilo poziva upućenih ka broju 123. Danas je, sa druge strane, bilo manjih intervencija, uglavnom u podzemnim etažama privatnih objekata. 

Predstavnici „Komunalnog“ preduzeća preduzeli su sve mjere kako aktuelne vremenske neprilike ne bi ugrozile funkcionisanje grada, a članovi tog gradskog preduzeća neprestano su na gradskim ulicama.

Iz d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“ saopšteno je kako je vodosnabdijevanje grada tokom posljednja 24 časa, uprkos nestancima električne energije na postrojenjima tog preduzeća, bilo nesmetano i uredno i bez bilo kakvih obustava. Obilne padavine nijesu uticale ni na kvalitet vode, čija se provjera svakodnevno vrši u Domu zdravlja – Cetinje.

kisa2

Tokom posljednja 24 časa, na Cetinju je izmjereno blizu 70 litara vode po metru kvadratnom, a kiša i dalje pada.

Prijestonica Cetinje poziva građane da – u slučaju potrebe za intervencijom – kontaktiraju dežurne službe putem broja 123.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018