Čestitka povodom jubileja Radio - televizije Crne Gore
27.11.2014

Gradonačelnik Bogdanović, u svijetlu jubileja, uputio je čestitke generalnom direktoru Radio – televizije Crne Gore Radu Vojvodiću, direktorki Televizije Crne Gore Radojki Rutović i direktoru Radija Crne Gore Radojici Bulatoviću.

U čestitki, između ostalog, stoji i sljedeće:

- Zadovoljstvo mi je da Vam, u ime svojih sugrađana i u svoje ime, uputim srdačne čestitke povodom velikih jubileja Radio - televizije Crne Gore.

Sedam decenija, koliko je iza Radija Crne Gore, odnosno pedeset godina, koliko traje Televizija Crne Gore, razdoblje su tokom kojeg je cjelokupna crnogorska javnost neraskidivo vezana za Javni servis. A ta činjenica, nadalje, govori o značaju Radio – televizije Crne Gore, ne samo na medijskoj sceni, već i u širim društvenim tokovima u našoj državi.

Djelujući u različitim epohama, Radio – televizija Crne Gore za svog je trajanja bila prepoznata po brojnim inovativnim momentima, a iznad svega po blagovremenim i tačnim informacijama, koje su u svakom vremenu bile najdragocjeniji segment novinarskog angažmana. Zbog svega toga, ako danas govorimo o institucijama koje služe na ponos Crnoj Gori i sa kojima su, kao takvim, živjele brojne generacije – onda je Radio – televizija Crne Gore jedna od njih.

Ova značajna godišnjica, nadalje, ima i posebnu vrijednost za Cetinje, s obzirom da je priča o današnjem Javnom servisu potekla upravo iz našeg grada.

Uvjeren da će Radio – televizija Crne Gore i ubuduće biti prepoznata po uspješnom radu, u čemu će Prijestonica Cetinje i dalje biti Vaš posvećen partner, Vama, zaposlenima u Javnom servisu i svima koji su ostavili trag u njenom radu još jednom srdačno čestitam na važnim jubilejima – saopštio je, između ostalog, gradonačelnik Bogdanović povodom jubileja Javnog servisa.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018