Gradonačelnik Bogdanović uputio čestitku RTV "Cetinje" povodom 70 godina rada
27.11.2014

U čestitki gradonačelnika Bogdanovića, između ostalog, stoji sljedeće:

- Ovaj datum, tokom kojeg se 1944. godine prvi put oglasio Radio Cetinje, od posebnog je značaja - ne samo za naš grad, već i u cjelokupnom životopisu crnogorskog novinarstva. Otud, naš je grad ponosan na svoj, ujedno i najdugovječniji elektronski medij u našoj državi.

Drago mi je što, u svijetlu današnje godišnjice, možemo konstatovati da je minulo vrijeme rezultiralo novim značajnim momentima u radu RTV „Cetinje“. Naime, ovaj 27. novembar, naš gradski medij dočekuje bogatiji za televizijsku produkciju, ali i sa unaprijeđenom tehnikom u radiju.

Te činjenice najbolja su potvrda da RTV „Cetinje“ pravi vidljive iskorake, koji već snažno doprinose produkciji programa koji naši sugrađani prate sa posebnom pažnjom.

U to ime, a uz napomenu da će Prijestonica Cetinje i dalje biti posvećen partner u svim projektima koji se tiču vaše medijske kuće, svima koji su ostavili trag u radu RTV „Cetinje“ i vama, koji ste danas dio našeg najstarijeg elektronskog medija, upućujem srdačne čestitke povodom sedam decenija rada - navedeno je, između ostalog, u čestitki gradonačelnika Bogdanovića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018