Nizom aktivnosti Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju obilježio godišnjicu rada
26.11.2014

 

Naime, ustanova koja je otvorena 12. novembra prošle godine, minulih dana za svoje je štićenike i osoblje organizovao više edukativno – rekreativnih aktivnosti, među kojima i posjetu Košarkaškom klubu “Lovćen”, Konjičkom klubu “Budućnost”, Duhovnom centru u Sukuruću, uz proslavu godišnjice rada.

- Izuzev posjete Konjičkom klubu “Budućnost“ u Podgorici, gdje se sprovode tretmani hiporehabilitacije za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju, a tokom koje je odrađen hiporehabilitacioni tretman za korisnike Centra, realizovana je posjeta i Duhovnom centru u Sukurićima, u okviru koje su se predstavnici Centra upoznali sa sadržajem i kvalitetom usluga i tom prilikom inicirali dalju saradnju.

Na dan samog rođendana Centra, korisnici i osoblje Dnevnog centra, častili su se “slatkim zalogajima“ rođendanske torte i kroz druženje i razgovor, u prostoru Dnevnog centra, zajedno pripremali kafu, čaj i sokove. Povodom godišnjice rada, Dnevni centar je od Rotari kluba iz Bara dobio i takozvanu “vitaminsku donaciju“ za svoje korisnike – navedeno je iz Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Prijestonici Cetinje.

Aktivnosti povodom godišnjice rada, kako je naglašeno iz te ustanove, podržali su Sekretarijat za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje i Košarkaški klub “Lovćen”.

- Finalna aktivnost, kojom smo, u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu politiku i mlade Prijestronice Cetinje i košarkaškim klubom “Lovćen”, zaključili rođendansku kampanju Dnevnog centra, organizovan je Dan sportskog druženja. Tom prilikom, korisnici Dnevnog centra družili su se sa košarkašima “Lovćena”, pri čemu su učili pravila igre, ali i učestvovali u dinamičnim varijacijama igre između dva koša, kao i u šutiranju slobodnih bacanja – naglašeno je iz Dnevnog centra.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018