Na Ivanovim koritima svečano otvoren hotel "Monte rosa"
13.11.2014

 

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo zbog činjenice da Cetinje dobija novi turistički sadržaj, koji lokalnom stanovništvu nudi i nova radna mjesta.

- Kao jedna od strateški najvažnijih privrednih grana u našoj državi i u našem gradu, turizam ima izuzetan značaj i otud upravo ovakvi projekti jesu pravi primjer realizacije uspješnih ideja, na čemu želim čestitati rukovodstvu i osoblju ovog hotelskog objekta. Imajući u vidu sadržaje koje nudi hotel „Monte rosa“, biću slobodan da ustvrdim kako je riječ o objektu koji će svojim korisnicima ponuditi raznovrstan ugođaj i to u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka „Lovćen“ – rekao je on.

Vlasnik hotela “Monte rosa” Dragan Čavor naglasio je kako vjeruje da će taj objekat bitno doprinijeti ponudi Lovćena, ali i da je njegova investicija naišla na izuzetne podsticaje gradske uprave.

- Upravo podsticaji koje je ponudila lokalna uprava, mnogo su nam značili pri realizaciji same investicije. Stoga, mogu naglasiti da je riječ o odličnom modelu u pravcu razvoja turističke ponude, odnosno podsticanja privrednih aktivnosti – naglasio je on.

Riječ je o savremenom hotelskom sadržaju, koji raspolaže sa 27 soba, ali i brojnim drugim sadržajima.

U okviru hotela, radi i restoran, koji raspolaže sa 250 mjesta i nudi veliki izbor pića i jela tradicionalne crnogorske i svjetske kuhinje.

Gosti hotela mogu boraviti i u hotelskom kafe - baru, sunčanoj bašti sa 150 mjesta iz koje se pruža pogled ka Jezerskom vrhu, ali i u spa i wellness centru, koji posjeduje saunu, đakuzi i teretanu. Najmlađim gostima na raspolaganju je i igraonica.

Inače, hotel je prilagođen i standardima kongresnog turizma, s obzirom da njegove kapacitete čini i dvorana sa 60 mjesta, namijenjena različitim poslovnim i drugim događajima.

Riječ je o sadržaju koji će prevashodno uticati na unaprijeđenje ponude na teritoriji Nacionalnog parka „Lovćen“, a time i u cjelokupnoj Prijestonici Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018