Objavljen javni poziv za osnivačku skupštinu Privrednog kluba Prijestonice Cetinje
11.11.2014

Kako je navedeno u javnom pozivu, Privredni klub Prijestonice Cetinje predstavljaće sinergiju između privrednika i gradske uprave, u cilju daljih razvojnih aktivnosti.

- Svrha osnivanja Kluba je uspostavljanje snažne saradnje između privrednih subjekata koji posluju na području Prijestonice Cetinje, s naglaskom na razmjenu iskustava i kontinuiranog profesionalnog usavršavanja u svrhu stvaranja ambijenta u kojem će se ostvarivati dugoročni privredni, društveni i kulturni rast. Privredni klub Prijestonice Cetinje imaće zadatak da promoviše, usklađuje i štiti zajedničke interese članova, podržava preduzetničku inicijativu i inovacije, organizuje i dalje obrazuje mlade kadrove, razvija informatičku i tehnološku infrastrukturu, uspostavlja održive poslovne kontakte među članovima komore i promoviše proizvode i usluge članova Kluba u zemlji i inostranstvu – stoji u javnom pozivu.

Javni poziv dostupan je na ovom linku.

Takođe, na internet prezentaciji Prijestonice Cetinje dostupan je nacrt Odluke o osnivanju Privrednog kluba Prijestonice Cetinje, kao i nacrt Statuta Privrednog kluba Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018