Upriličen prijem za ekipu filma "Gorčilo sa Cetinja"
28.10.2014

Prijem za članove produkcijskog tima i glumce filma koji je u proteklih mjesec sniman na Cetinju i na Ćeklićima, upriličio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

Obraćajući se prisutnima, on je iskazao zadovoljstvo činjenicom da je Prijestonica Cetinje koproducent filma čiji je reditelj Milan Karadžić.

- Naša gradska uprava i u proteklom vremenu učestvovala je u brojnim umjetničkim projektima, uključujući i različite vrste filmova Ipak, posebno nam je drago što smo ostvarili odličnu saradnju sa timom koji stoji iza ovog filma. Biću slobodan da ustvrdim ustvrdim i da je, shodno budžetu, ali i ostalim segmentima produkcije, riječ o najznačajnijem filmu koji se tokom posljednjih godina snima na Cetinju, i otud nam je zadovoljstvo što je Prijestonica Cetinje koproducent ovog ostvarenja – kazao je on.

Prisutne je pozdravio i reditelj Milan Karadžić, koji je zahvalio Prijestonici Cetinje na protekloj saradnji.

- Bilo je to prelijepo snimanje u kojem su svi članovi ekipe uživali. Hvala svima na Cetinju, koji su nas odlično prihvatili. Ovo je prelijep grad, sa izuzetnim lokacijama i otud bih poželio da na Cetinju ubuduće budu snimana i tri ili četiri filma godišnje – istakao je Karadžić.

I producent filma Dragan Đurković zahvalio je partnerima u realizaciji projekta.

- Imali smo zaista odličnu saradnju u kojoj su svi dali maksimum. Dobićemo izuzetan proizvod. Hvala našim partnerima iz Prijestonice Cetinje i čitavoj ekipi koja je radila na filmu – rekao je on.

Film „Gorčilo sa Cetinja“ premijerno će biti prikazan u januaru naredne godine, nakon čega će uslijediti i projekcije širom regiona.

Produkciju filma potpisuju „MM Production“, „Vision Team“ i Radio televizija Crne Gore, a uloge tumače Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić, Kristina Stevović, Viktor Savić, Helena Aksamit, Momo Pićurić, Andrija Milošević, Božidar Zuber, Milorad Mandić – Manda, Vojo Krivokapić i Dragiša Simović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018