Održana peta sjednica Savjeta gradonačelnika Prijestonice Cetinje
10.09.2014

 

Sjednica, kojom je predsjedavao gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, otvorena je tačkom koja se odnosila na projekte koje je gradska uprava kandidovala za sredstva iz Kapitalnog budžeta za 2015. godinu.

U tom pogledu, članovi Savjeta konstatovali su da je riječ o dobro koncipiranoj i ambicioznoj listi predloženih projekata, pri čemu je izraženo uvjerenje da će oni i dobiti podršku iz Kapitalnog budžeta.

U drugom dijelu sjednice, gradonačelnik Bogdanović informisao je članove Savjeta o tekućim, ali i predstojećim projektima gradske uprave. Kada je riječ o sadašnjim aktivnostima, on je pomenuo završetak gradnje nove saobraćajnice na ulazu u grad, gradske tržnice, radova u Lipskoj pećini, novog objekta u okviru Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“, i drugih projekata, dok je za naredni period najavio još niz infrastrukturnih i razvojnih aktivnosti.

Članovi Savjeta saglasili su se kako realizacija projekata i u narednom vremenskom okviru treba biti nastavljena dosadašnjom dinamikom.

Savjet gradonačelnika Prijestonice Cetinje tijelo je čiji se članovi određuju iz reda istaknutih i uglednih naučnih radnika, univerzitetskih profesora, umjetnika, privrednika i drugih lica koja su svojim stvaralaštvom dali značajan doprinos razvoju Prijestonice Cetinje. Pored razmatranja pitanja od interesa za razvoj Prijestonice, Savjet daje prijedloge, sugestije, mišljenja i inicijative gradonačelniku, kao smjernice u vršenju poslova iz njegove nadležnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018