Svečanim priredbama i dodjelom poklona prvacima počela nova školska godina
01.09.2014

Povodom polaska u školu, Prijestonica Cetinje poklonila je sveske i olovke učenicima prvih razreda osnovnih škola „Njegoš“, „Lovćenski partizanski odred“, „Boro Vukmirović“ i „Šunjo Pešikan“.

Istim povodom, u OŠ „Njegoš“ i „Lovćenski partizanski odred“, kao i u OŠ „Boro Vukmirović“ – Rijeka Crnojevića, upriličene su svečane priredbe, tokom kojih su prvacima uspješan polazak u školu poželjeli predstavnici gradske uprave i obrazovnih ustanova.

- Ovakvi dani uvijek su posebni, i to ne samo za naše male prvake, njihove roditelje i nastavnike, već i za grad, s obzirom da svaki prvi septembar označava početak jednog novog životnog poglavlja za čitavu generaciju naših malih sugrađana – kazala je zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić na svečanosti u OŠ „Njegoš“.

Direktorica pomenute škole Novka Milošević takođe je poželjela novim prvacima uspješan početak procesa obrazovanja, pritom iskazujući uvjerenje da će ta škola i ubuduće imati tradicionalno dobar odnos, kako sa roditeljima učenika, tako i sa gradskom upravom.

Prvake u OŠ „Lovćenski partizanski odred“ takođe je pozdravila zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić

- Godine koje su pred vama, u budućnosti ćete pamtiti po sjajnom druženju, po mnogim lijepim događajima, a prije svega, po sticanju znanja, koje će uvijek predstavljati najveće bogatstvo. Upravo znanje, temelj je na kojem mora počivati naša budućnost. A budućnost ovog grada i ove zemlje - upravo ste vi – kazala je ona.

Da će prvaci školovanje u OŠ „Lovćenski partizanski odred“ pamtiti po mnogim lijepim događajima i da će u nastavnom kadru i rukovodstvu te institucije imati svu podršku, istakla je i direktorica Sandra Sjekloća.

sveskemain

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018