Održana konstitutivna sjednica drugog saziva Savjeta mladih Prijestonice Cetinje
28.08.2014

 

Tokom sjednice, prisutne je pozdravio sekretar za socijalnu politiku i mlade u Prijestonici Cetinje Božidar P. Drecun, koji je novim članovima čestitao na izboru.

- Drago mi je što ćemo u narednom periodu sarađivati i što ćemo u predstojeće dvije godine zajedničkim radom realizovati brojne inicijative – naglasio je on.

Članovima Savjeta mladih na izboru je čestitao i savjetnik gradonačelnika Miloš Prelević, koji je iskazao nadu da će novi saziv očuvati kontinuitet rada iz prvog saziva, dodajući da će gradska uprava uvijek biti na raspolaganju pomenutom tijelu.

Za članove Savjeta mladih Prijestonice Cetinje u drugom sazivu izabrani su Dejana Dizdar, Jovana Draganić, Milica Marković, Nikolina Martinović, Marija Perović, Marijan Stojanović, Gorana Vujović, Jovana Vujović i Borislav Zdravković.

Tokom sjednice, članovi su tajnim glasanjem izabrali i predsjednicu Savjeta mladih, koja će tu funkciju obavljati u naredne dvije godine. Glasovima većine članova, za predsjednicu je izabrana Gorana Vujović.

U drugom dijelu sjednice, članovi Savjeta razmatrali su plan predstojećih aktivnosti koje će ući u program rada drugog saziva.

Prijestonica Cetinje prva je jedinica lokalne samouprave u Crnoj Gori koja je obrazovala Savjet mladih, koji funkcioniše od 2012. godine. Do danas, pomenuto je tijelo organizovalo i učestvovalo u organizaciji niza akcija i inicijativa, pri čemu je već ostvarena saradnja sa srodnim tijelima iz zemlje i inostranstva, kao i sa međunarodnim federacijama mladih.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018