Ljeto u Prijestonici: Dugotrajnim muzičkim programom počeo "Njeguški vikend"
22.08.2014

Izuzev publike na samom trgu, posjetioci su ispunili do kraja bašte ugostiteljskih objekata na Njegušima, a u okviru „Katunske zveke“ nastupili su sastavi „Valentino“, „Lexington band“, „Dobri momci“ i DJ Serdar.

Predvečerje na Njegušima počelo je uz zvuke starogradske muzike i orkestar „Dobri momci“ iz Podgorice. Članovi pomenutog sastava na pozornici su proveli gotovo dva sata i pritom napravili sjajnu atmosferu uoči ostatka noći.

Uz sumrak, uslijedio je koncert „Lexington banda“, koji se brojnoj publici predstavio dvočasovnim pop repertoarom.

Publika na Njeguškom trgu sa velikim ovacijama dočekala je sarajevski pop-rok sastav „Valentino“. Popularni dugovječni bosansko-hercegovački bend podsjetio je publiku na hitove koji su obilježili njihov rad, uz glasnu, gotovo horsku pratnju posjetilaca svih starosnih generacija.

Članovi sarajevske grupe u Njegušima su takođe nastupili oko dva sata, nakon čega je uslijedio afterparty uz DJ Serdara, koji je trajao do ranih jutarnjih časova.

Večerašnju manifestaciju organizovali su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Savjet Mjesne zajednice „Njeguši“, uz podršku lokalnih privrednika, udruženja, ali i prijatelja manifestacije – Organizacije za zaštitu prava autora muzike Crne Gore.

Prema svemu što je viđeno tokom prve noći „Njeguškog vikenda“, sa pravom se može zaključiti da je ovogodišnja „Katunska zveka“ opravdala očekivanja. Program u Njegušima biće nastavljen danas u 11 časova, kada je na programu jubilarno deseto izdanje „Njeguške trpeze“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018