U Prijestonici Cetinje održana godišnja Skupština Rukometnog kluba „Lovćen“
22.08.2014

Delegati su na današnjoj sjednici jednoglasno izabrali gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića za predsjednika Skupštine RK "Lovćen". Zahvaljujući prisutnima, gradonačelnik Bogdanović predočio je očekivanja vezana za naredni period.

- Tokom predstojećeg perioda, cilj treba da bude odbrana naslova prvaka i povratak u regionalnu SEHA ligu, u kojoj "Lovćen" trenutno ima zamrznut status. Kada je riječ o funkcionisanju kluba, već su stvoreni preduslovi da servisiranje kluba bude redovno, pri čemu ćemo se i dalje baviti izmirenjem klupskih dugovanja, koja su u posljednjih nekoliko godina bitno smanjena - kazao je on, dodajući kako je u završnoj fazi preregistracija kluba, koja će znatno doprinijeti stabilizaciji "Lovćena".

Učesnici današnje sjednice jednoglasno su podržali i kandidaturu Miodraga Koljevića za dužnost predsjednika RK "Lovćen". Time je najbolji i najtrofejniji crnogorski muški rukometni klub, nakon višemjesečnog razdoblja, dobio predsjednika.

- Naš prioritet u predstojećoj sezoni mora biti osvajanje naslova prvaka, povratak u regionalno takmičenje, ali i afirmacija mladih cetinjskih rukometaša. Moramo omasoviti klupski podmladak, što je garant da će "Lovćen" imati svijetlu budućnost. Predstojećih dana obaviću razgovor sa prvotimcima koji će ove sezone nastupati za "Lovćen" i otud mogu reći da prvi tim već narednih dana kreće sa treninzima - naglasio je Koljević.

Novi predsjednik kluba predočio je i da je formiran novi Upravni odbor RK "Lovćen", koji ima sedam članova.

Novi predsjednik "Lovćena" naglasio je i kako će šef stručnog štaba kluba u sezoni 2014/15. biti Ranko - Bana Popović.

Tokom današnje sjednice, gradonačelnik Bogdanović istakao je da će grad i ubuduće pružati snažnu podršku rukometnom klubu, ističući da već postoji i krug sponzora koji će i predstojeće sezone biti okupljeni oko našeg najtrofejnijeg kluba.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018