"Ljeto u Prijestonici": U petak i u subotu "Njeguški vikend"
19.08.2014



Tekuće godine, avgustovski događaj na Njegušima prvi put će trajati dva dana, a u organizaciji će učestvovati Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Mjesna zajednica „Njeguši“, u saradnji sa brojnim lokalnim partnerima, a uz podršku Organizacije za zaštitu prava autora muzike Crne Gore.

Među brojnim izvođačima na Njegušima će, između ostalih, nastupiti i “Valentino”, “Lexington band”, Zoran Kalezić i brojni drugi, uključujući i nastup DJ-a koji će biti upriličen u petak veče.

Shodno orijentaciji da programom „Ljeto u Prijestonici“ budu zastupljene i umjetničke smotre u Katunskoj nahiji, a imajući u vidu da je manifestacija „Cucka jeka“ odložena, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje donijeli su odluku da dodatno podrže organizaciju dva događaja na Njegušima. Stoga, sva finansijska sredstva koja su bila opredijeljena za događaj „Cucka jeka“ preusmjerena su u svrhu organizacije manifestacije na Njegišima.

Tokom oba događaja, uz muzičke i druge programe, biće upriličeni i prateći sadržaji. Tokom noći održavanja koncerta, posebne sadržaje nudiće i niz lokala na Njegušima, a u okviru jubilarne desete „Njeguške trpeze“ biće upriličena degustacija lokalnih specijaliteta.

U okviru „Njeguškog vikenda“ biće upriličeni sljedeći događaji:

Petak, 22. avgust
„KATUNSKA ZVEKA“
Veliki koncert: “Valentino”, “Lexington band“, “Dobri momci“, DJ Serdar
Početak: 18:00h (događaj će trajati do ranih jutarnjih časova)

Subota, 23. avgust
„NJEGUŠKA TRPEZA“
Degustacija specijaliteta, izbor najuređenijeg dvorišta na Njegušima
Muzički program: Zoran Kalezić, Tanja Šeter, Klapa “Veterani – vazda mladi”, KUD “Njegoš”, Stevo Čavor, “Janković” band, Rajko Joličić i drugi
Početak: 12:00h

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018