Prijestonica Cetinje i gradonačelnik Bogdanović dobitnici zlatnih plaketa Fakulteta za pomorstvo
11.07.2014

 

Tom prilikom, više riječi bilo je o radu pomenute visokoobrazovne ustanove na Cetinju, a dodijeljene su i zlatne plakete pojedincima i institucijama koje su bile partneri Fakulteta za pomorstvo pri realizaciji dosadašnjeg programa na Cetinju.

Priznanja pomenute visokoobrazovne ustanove, između ostalih, dobili su i Prijestonica Cetinje, te gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

- Vjerujem da neću pogriješiti ako ustvrdim da su priznanja posebno dragocjena i važna onda kada stižu od potvrđenih, dokazanih prijatelja. A Fakultet za pomorstvo, počev od rukovodstva, preko profesorskog kadra, sve do brojnih studenata, upravo predstavlja skup naših dragih prijatelja, sa kojima smo u minulim godinama izgradili snažne i neraskidive veze. Jedan od važnih rezultata tog izuzetnog odnosa ogleda se u činjenici da je upravo ove godine prva generacija studenata Menadžmenta u pomorstvu u okviru Fakulteta za pomorstvo na Cetinju uspješno okončala svoje studije – istakao je gradonačelnik Bogdanović, pritom zahvaljujući na priznanju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018