Uručene plakete i nagrade dobitnicima priznanja „Luča“
08.07.2014
Tokom susreta, gradonačelnik je u ime Prijestonice Cetinje, čestitao dobitnicima na priznanjima koja su zavrijedili svojim odgovornim i posvećenim odnosom tokom pohađanja osnovne, odnosno srednje škole.

-Davno je rečeno da na mladima počiva svijet i iskušenja izazova koje sa sobom nosi budućnost. A večeras, ta je krilatica još jednom potvrđena – upravo na vama leži velika odgovornost, a prije svega budući uspjeh i prosperitet našeg grada – istakao je gradonačelnik u svom obračanju.

Gradonačelnik Bogdanović je naglasio da dobitnici svojim djelima predstavljaju primjer i uzor koji treba slijediti, te da kao takvi služite na ponos Prijestonica Cetinje koja će im i u narednom periodu pružati punu podršku nastojanjima da nastave hod po stazi uspjeha.

-Jer, ukoliko težimo uspjehu, onda je jedini uspješan način da ga dosegnemo – predan rad i odgovornost. Ukoliko želimo odgovoriti izazovima koji se ukazuju pred našim gradom i time odrediti put ka boljoj i svjetlijoj budućnosti dolazećih generacija, onda je jedini ispravan pravac biti posvećen i oslanjati se na znanje. – kazao je gradonačelnik Bogdanović

U ime dobitnika priznanja “Luča” zahvalnost na nagradi i plaketi uputila je Marijana Marković, učenica JU Gimnazija sa Cetinja.

Dobitnici ovogodišnjeg priznanja “Luča” su: Kosović Milena (OŠ „Šunjo Pešikan“), Kavaja Vanja, Ojdanić Stefan, Vujović Valentina, Kaluđerović Anđe, Čelebić Vladana, Mrvaljević Dragana, Perišić Jovana (OŠ „Njegoš“), Marković Kristina, Šoć Petar, Popović Nikola, Špadijer Nikola, Pejaković Anđela, Zeković Andrea, Jablan Jovan, Pejović Anja, Lipovina Jovana (OŠ „Lovćenski partizanski odred“), Mašanović Jelena, Marković Marijana, Đukanović Maša, Banović Ksenija, Đaletić Sandra, Maksimović Ksenija, Martinović Andrea, Popović Jelena, Ivanović Andrijana, .Đurković Sandra, Martinović Ivan, Lopičić Jelena, Martinović Miloš, Martinović Jovan, Belada Dušanka, Vujović Saška (JU Gimnazija), Radulović Ksenija (JU Srednja stručna škola).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018