Američka čitaonica: Dodijeljene diplome polaznicima kursa
01.07.2014

 

Kurs je trajao četiri mjeseca i to u tri grupe – dječji uzrast, srednjoškolci i odrasla lica, a prednost pri upisu imala su djeca iz porodica u stanju socijalne potrebe, te nezaposlena lica.

Tokom večerašnje dodjele diploma, prisutnima se obratio jedan od ključnih protagonista kursa, specijalista prevodilaštva za engleski jezik Balša Ivanović.

- Ono što ovaj kurs razlikuje od ostalih jeste upravo činjenica da smo nastojali da kroz opuštenu atmosferu i zabavu, bez formalnog testiranja, naučimo polaznike engleski jezik. Takav pristup naišao je na izuzetan odziv, a rezultirao je izuzetnom motivacijom kod polaznika – istakao je Ivanović.

Doc. dr Olivera Kusovac istakla je kako je kurs, uz edukativni, imao i informativne segmente, s obzirom da su polaznici istovremeno mogli da unaprijede poznavanje američke kulture i običaja.

- S obzirom da je engleski jezik danas i te kako neophodan u svim aspektima života, namjera nam je bila da pružimo podršku građanima u njihovoj namjeri da poboljšaju znanje – istakla je ona.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018