Gradonačelnik Bogdanović razgovarao sa učesnicima regionalne ljetnje škole "Finansije i statistika"
01.07.2014


Tokom razgovora sa današnjim gostima, koji dolaze iz četiri zemlje regiona, gradonačelnik Bogdanović govorio je o značaju Cetinja, njegovoj izuzetnoj istorijskoj ulozi, te aktuelnim razvojnim projektima grada.

Više riječi bilo je i o infrastrukturnim projektima koje realizuje Prijestonica Cetinje, a koji se odnose na oblast komunalne i saobraćajne infrastrukture. Tom prilikom, gradonačelnik je posebno akcentovao važnost realizacije infrastrukturnih projekata u dijelu rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, koje Prijestonica realizuje uz podršku pretpristupnih fondova Evropske unije.

foto01071

- Izgradnja komunalne i saobraćajne inafrastrukture je osnova za razvoj svakog grada. Realizacija takvih projekata doprinosimo poboljšanju kvaliteta usluga koje pružamo našim građanima, ali i razvoju biznisa kao ključnog generator ekonomskog razvoja svake lokalne zajednice – istakao je gradonačalenik Bogdanović.

Takođe, učesnike ljetnje škole, gradonačelnik Bogdanović je upoznao i sa ključnim razvojnim projektzima koji trebaju da doprinesu punoj valorizaciji izdašnih potencijala crnogorske Prijestonice. Posebno interesovanje prisutnih, izazvao je projekat izgradnje žičare Kotor-Lovćen-Cetinje koji, kako je ocijenjeno, treba da bue jedna potpuno nova, komplmentarna ponuda Crne Gore, ali i regiona.

Ljetnja škola će biti završena 10. jula, kada će učesnici dobiti diplome za njeno pohađanje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018