Sjutra "Dan otvorenih vrata" u Prijestonici Cetinje
22.06.2014

U svijetlu obilježavanja pomenutog datuma, sjutra će u Prijestonici Cetinje biti upriličen „Dan otvorenih vrata“, koji podrazumijeva promociju otvorenosti javnih službi i neposredne razgovore sa građanima. Na taj način, Prijestonica Cetinje još jednom će potvrditi svoju posvećenost uspostavljanju moderne i efikasne administracije, u cilju unaprijeđenja kvaliteta usluga građanima.

Otud, svi organi Prijestonice Cetinje sjutra će, u periodu od osam do 16 časova biti otvorene za neposredan razgovor i odgovore na sva pitanja koja budu predmet interesovanja građana. Na taj način, i naša gradska uprava ukazaće na značaj otvorenog, transparentnog i efikasnog pristupa u radu javnih službi.

Rezolucijom 57/277, u decembru 2002. godine, Generalna skupština Ujedinjenih nacija, proglasila je 23. jun kao Dan javne službe. Obilježavanjem ovog Dana ukazuje se na značaj i doprinos javne službe u procesu razvoja društva, ulogu javnih službenika za razvoj efikasne i transparentne javne službe i ohrabruju mladi ljudi za razvijanje karijere u javnom sektoru.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018