Američka čitaonica: Sjutra savjetodavni seminari za studente i srednjoškolce
19.06.2014

 

Naime, riječ je o seminarima namijenjenim učenicima srednjih škola i umjetničkih akademija koji planiraju da apliciraju na univerzitete u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tokom seminara, predavanja će držati eksperti Međunarodnog akademskog centra, koji je dio EducationUSA mreže, a u informaciji Američke čitaonice, između ostalog, navedeno je i sljedeće:

- Riječ je o prvom besplatnom savjetodavnom seminaru ove vrste na Cetinju. Kada su u pitanju osnovne studije, ako ste drugi ili treći razred srednje skole, sad  je pravo vrijeme da počnete sa pripremama za SAT. Taj ispit je obavezan za sve koji upisuju fakultet u Sjedinjenim Američkim Državama. Eksperti će dati pregled osnovnih informacija o proceduri upisa na američke fakultete, o tome kako pravilno izabrati fakultet, kako se prijaviti za sportsku stipendiju ili drugu finansijsku pomoć i kako se pripremiti za polaganje SAT testa. Kada su u pitanju postdiplomci, savjetnici će sa njima razgovarati o pripremi za polaganja GRE i GMAT testova i dati opšti pregled aplikacionog procesa – navedeno je u saopštenju Američke čitaonice.

Sjutrašnji seminari trajaće od 11 do 13 časova (osnovne studije u SAD) i od 17 do 19 časova (postdiplomske studije u SAD).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018