Danas početak trećeg Gimfesta
13.06.2014

Treći „Gimfest“, iza čije organizacije stoji Gimnazija Cetinje, uz podršku Nevladine organizacije „fAKT“, a u saradnji sa Prijestonicom Cetinje, biće održan u prostorijama Gimnazije, na Dvorskom trgu, u Narodnoj biblioteci Crne Gore „Đurđe Crnojević“ i na ljetnjoj pozornici.

Kako je saopšteno iz organizacije, u realizaciji „Gimfesta“ učestvuju učenici i profesori cetinjske Gimnazije, a ključni cilj manifestacije je povezivanje učenika škole, njenih sekcija, ali i roditelja, gradskih ustanova i organizacija, kao i građana.

U nastavku, slijedi trodnevni program trećeg „Gimfesta“:

Petak, 13. jun
Multikulturalno veče Gimnazije
(Gimnazija, 17:00h)

Tokom manifestacije koju će organizovati sekcije jezika, učenici će zajedno sa profesorima predstaviti najvažnije motive i oblježja naše i drugih kultura, a prisutni će moći da probaju neka od tradicionalnih jela iz različitih nacionalnih kuhinja.


Subota, 14. jun
Sajam učenika Gimnazije
(Dvorski trg, 10:00 - 13:00h)

Prezentacija kreativnog djelovanja cetinjskih gimnazijalki i gimnazijalaca biće upriličena na Dvorskom trgu. Tom prilikom, posjetioci će moći da kupe školski časopis, nakit, slike, fotografije, kutije za nakit i druge proizvode naših gimnazijalaca.


Subota, 14. jun
Takmičenje u spelovanju “Spelling Bee”
(NBCG “Đurđe Crnojević”, 17:00h)

Ovogodišnje takmičenje u spelovanju okupiće mnoge cetinjske srednjoškolce, a nakon događaja biće uručene diplome i nagrade pobjednicima, uz svečani koktel.


Nedjelja, 15. jun
Koncert učenika Gimnazije
(Ljetnja pozornica, 20:00h)

Treći “Gimfest” biće završen već tradicionalnim koncertom učenika i učenica cetinjske gimnazije, tokom kojeg će posjetioci biti u prilici da isprate višečasovni program kojim je obuhvaćeno niz muzičkih i plesnih žanrova.


Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da isprate događaje koji su dio trećeg „Gimfesta“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018