Gradonačelnik Bogdanović primio delegaciju Grada Berghajma, SR Njemačka
02.06.2014

Tokom sastanka, gradonačelnik Bogdanović upoznao je sagovornike sa aktivnostima gradske uprave, ali i sa činjenicom da naš grad već ima uspostavljenu saradnju sa njemačkim gradovima.

Gospodin Ludes informisao je gradonačelnika Bogdanovića da je Berghajm smješten nadomak Kelna, te da je riječ o privrednom i centru rudarske industrije.

On se interesovao za projekte Prijestonice Cetinje, pri čemu je posebna pažnja bila posvećena stimulansima koje naša gradska uprava nudi investitorima. Kako je naglasio gradonačelnik Bogdanović, riječ je o najpovoljnijim podsticajima u Crnoj Gori.

Gospodin Ludes naglasio je kako set podsticaja Prijestonice Cetinje nudi brojne stimulativne mogućnosti, te je uputio poziv gradonačelniku Bogdanoviću da posjeti Berghajm i Keln. Pritom bi, kako je on naglasio, bili ostvareni kontakti sa tamošnjim kompanijama.

Više riječi bilo je i o bilateralnoj saradnji na drugim poljima, a prevashodno u sferi kulture i sporta, gdje je već bilo zajedničkih aktivnosti.

Današnjem sastanku, između ostalih, prisustvovali su i predstavnik Zajednice Crnogoraca u SR Njemačkoj Vojo Vuksanović i predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje Jovan Martinović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018