Prenos fudbala, proslava sportskih trofeja i humanitarni koncert na Studentskom trgu (subota, 24. maj)
23.05.2014

Pomenute događaje organizovaće Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i „Crnogorska kulturna mreža“, i to sljedećim redosljedom:

Direktan prenos utakmice 31. kola CFL „Sutjeska“ – „Lovćen“ (17:20h)

Naši fudbaleri, koji su u srijedu osvojili Kup Crne Gore, sjutra će se u Nikšiću boriti za naslov prvaka države. Za sve navijače koji ne budu prisustvovali utakmici kraj Bistrice, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Radio – televizija Crne Gore obezbijedili su prenos na video bimu na Studentskom trgu, koji će početi u 17:20 časova.

Humanitarni koncert na Studentskom trgu (20:00h)

Humanitarni koncert, koji je prvobitno trebalo da se održi 21. maja, počeće u 20:00 časova. Događaj organizuje „Crnogorska kulturna mreža“, koja je za tu priliku priredila višečasovni program, a između ostalih, pred cetinjskom publikom nastupiće i naš popularni bend „Perper“. Tokom koncerta, na Studentskom trgu nalaziće se punktovi za prikupljanje humanitarne pomoći stanovništvu poplavljenih područja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Inicijatori humanitarne akcije su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, „Crnogorska kulturna mreža“, Služba zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje, Fudbalski klub “Lovćen”, RTV “Cetinje”, KUD “Njegoš”, osnovne škole “Njegoš” i “Lovćenski partizanski odred”, NVO “Žensko preduzetništvo” i brojne druge organizacije i građani.

Proslava trofeja cetinjskih klubova (21:15h)

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje sjutra veče upriličiće proslavu, tokom koje će se na Studentskom trgu pojaviti članovi Fudbalskog kluba „Lovćen“ (pobjednici Kupa Crne Gore), Rukometnog kluba „Lovćen“ (prvaci Crne Gore i pobjednici Kupa Crne Gore), Stonoteniskog kluba „Lovćen“ (prvaci Crne Gore), Atletskog kluba „Lovćen“ (prvaci Crne Gore), Džudo kluba "Crnogorac" (prvaci Crne Gore) i kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba „Lovćen“ (prvakinje Crne Gore).

Tokom proslave, kojoj će prisustvovati veliki broj građana Cetinja i posjetilaca iz drugih gradova, obratiće se predstavnici pomenutih klubova i grada.

Proslava će biti upriličena nakon 21:15 časova.

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da prisustvuju sjutrašnjim događajima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018