Čestitka gradonačelnika Bogdanovića povodom večerašnjih uspjeha FK "Lovćen" i RK "Lovćen"
21.05.2014

U čestitki gradonačelnika Bogdanovića, između ostalog, stoji i sljedeće:

- Čitavo Cetinje raduje se vašim velikim uspjesima. Još jednom, potvrdili ste da cetinjski sport ima izuzetne reprezente, koji nam svima služe na ponos i čast.

Fudbalski klub „Lovćen“ večeras je prvim nacionalnim odličjem u klupskoj istoriji samo nastavio niz sjajnih rezultata iz tekuće sezone.

Rukometni klub „Lovćen“, današnjom pobjedom u Danilovgradu, i treći put uzastopno osvojio je ’duplu krunu’ u domaćim takmičenjima.

Te činjenice sasvim dovoljno govore o vašoj borbi i o vašem radu. Uspjesi „Lovćena“ su zasluženi, oni su rezultat dugogodišnjeg procesa, a gradska uprava i u narednom periodu znaće da cijeni vaše nastupe na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni – istakao je on.

Gradonačelnik Bogdanović večeras je saopštio kako će velika proslava povodom osvajanja trofeja FK „Lovćen“ i RK „Lovćen“ biti održana u subotu, 24. maja.

Podsjetimo, fudbaleri „Lovćena“ večeras su, u finalu Kupa Crne Gore, savladali su „Mladost“, rezultatom 1:0. Rukometaši „Lovćena“, takođe večeras, osvojili su Kup Crne Gore, nakon što su u finalu u Danilovgradu savladali istoimeni domaći tim rezultatom 41:28.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018