Gradonačelnik Bogdanović pozdravio fudbalere, „Lovćen“ otputovao u Podgoricu
21.05.2014

Pozdravljajući članove „Lovćena“, on je naglasio kako u večerašnji meč treba ući bez pritiska, uz samopouzdanje koje je građeno tokom svih proteklih ovosezonskih mečeva.

- Još jednom vam želim čestitati na svemu što ste ove sezone uradili. Vi ste već ispunili ciljeve, već ste nadmašili i naša i očekivanja navijača i zato u večerašnju utakmicu možete ući rasterećeno, što je svakako prednost kada su u pitanju sve velike stvari, pa tako i sportski mečevi odluke. Kad smo počeli sezonu, obećao da će Cetinje dobiti ’evropski Lovćen’. Mnogi su na tu izjavu gledali sa skepticizmom. A od subote, i zvanično smo dobili evropski „Lovćen“. Zbog toga, vi ste za nas već opravdali povjerenje - rekao je on.

Kada je riječ o večerašnjoj utakmici, on je istakao da čitavo Cetinje sa nestrpljenjem očekuje njen početak.

- Bićemo uz vas, na stadionu će biti hiljade navijača sa Cetinja, što samo pokazuje koliko se grad srodio sa vama i koliko su vaši uspjesi uticali na čitav grad. Kao i u svakom poslu, u danima odluke, kada se borite za najveće ciljeve, neophodno je zadržati dozu smirenosti. Zato vam želim da u večerašnji duel uđete ’hladne glave’ jer pritisak nije na vama. A ako bude takav pristup, ja nemam sumnju da ćemo večeras slaviti pobjedu. Ipak, nezavisno od ishoda utakmice, želim vas uvjeriti da ste vi već osvojili najveće odličje ove sezone - a to je opravdano povjerenje, plasman u Evropu, zadovoljstvo navijača i pune tribine na utakmicama - poručio je on.

Fudbaleri „Lovćena“ upravo su krenuli u Podgoricu, a večerašnji meč „Lovćen“ – „Mladost“ počeće u 19:00 časova.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018