Gradonačelnik Bogdanović upriličio prijem za takmičare AK "Lovćen"
20.05.2014

Naime, na Prvenstvu Crne Gore u višeboju, Trofeju Crne Gore i na Svjetskim danima atletike, cetinjski atletičari osvojili su čak 34 medalje – 17 zlatnih, 10 srebrnih i sedam bronzanih.

Današnjem prijemu prisustvovao je trener AK “Lovćen” Ivan Popović, te takmičari Ana Mrvaljević, Snežana Bujiša, Katarina Ćuković, Ana Popović, Vesna Rudović, Darko Perišić i Mitar Đukanović.

Tokom razgovora, gradonačelnik Bogdanović čestitao je atletičarima “Lovćena” na postignutim rezultatima. On je naglasio kako će Prijestonica Cetinje i u narednom periodu podržavati rad tog kluba, a prije svega nastupe cetinjskih atletičara na predstojećim takmičenjima.

Trener AK “Lovćen” Ivan Popović zahvalio je gradonačelniku Bogdanoviću i Prijestonici Cetinje na podršci, ali i – kako je istakao – ustupanju vozila gradske uprave u svrhu prevoza cetinjskih atletičara na treninge u Danilovgrad.

fotoakl1

Tokom sastanka, bilo je više riječi i o pitanju stadiona na Obilića poljani, s obzirom da će predstojećom gradnjom novog objekta biti uklonjena postojeća zemljana atletska staza. U tom pogledu, gradonačelnik Bogdanović istakao je da će Prijestonica Cetinje izgraditi posebnu atletsku stazu u manjim dimenzijama u okviru “Zone sporta”, čime će predstavnici AK “Lovćen” dobiti bolje uslove za pripreme.

Na današnjem prijemu dogovoreno je i više zajedničkih aktivnosti, kao i još aktivniji angažman Prijestonice Cetinje u djelovanju AK “Lovćen”.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018