Vrijedna donacija: „Apple“ uređaji i štampači za cetinjske obrazovne ustanove
20.05.2014

Na svečanosti, kojoj su, između ostalih, prisustvovali gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, ambasador NR Kine u Crnoj Gori Ži Žaolin, direktorice OŠ „Njegoš“ i „Lovćenski partizanski odred“ Novka Milošević i Sandra Sjekloća i direktorica JPU „Zagorka Ivanović“ Senka Vuksanović, pomenutim obrazovnim institucijama dodijeljena je računarska oprema „Apple – Mac“ sa štampačima.

Tokom događaja, ambasador Ži Žaolin naglasio je kako Narodna Republika Kina u kontinuitetu podržava crnogorsko obrazovanje, ali i da je u proteklom periodu realizovano više zajedničkih inicijativa sa Prijestonicom Cetinje. Stoga, kako je dodao ambasador, riječ je o još jednoj donaciji NR Kine od koje će najviše koristi imati naši sugrađani, a u ovom slučaju - oni koji su budućnost našeg društva.

Zahvaljujući na donaciji, gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako je riječ o još jednom primjeru uspješne saradnje Ambasade NR Kine i Prijestonice Cetinje, koja će u ovom slučaju u bitnoj mjeri doprinijeti modernizaciji uslova za rad u obrazovnim ustanovama. On je zahvalio ambasadoru NR Kine na snažnom doprinosu intenziviranju saradnje u prethodnom periodu, ali i na podršci u pogledu realizacije više projekata Prijestonice Cetinje.

I predstavnice cetinjskih obrazovnih ustanova istakle su značaj današnje donacije, navodeći da će nova oprema doprinijeti njihovom uspješnijem radu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018