Radni sastanci sa rukovodstvom zdravstvenih ustanova: Nastaviti intenzivnu saradnju
15.05.2014

Tokom posjete Opštoj bolnici “Danilo prvi”, sekretar Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje razgovarao je sa direktorom te ustanove dr Ivanom Gazivodom i njegovim saradnicima. Tom prilikom, bilo je više riječi o unapređenju zdravstvene zaštite, ali i o mogućnostima buduće saradnje Prijestonice Cetinje i OB “Danilo prvi”.

U Opštoj bolnici „Danilo prvi“ razgovarano je i o projektu „Beautiful Cetinje“, odnosno aktuelnoj rekonstrukciji zdanja stare bolnice, koju realizuju Prijestonica Cetinje i Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori. U tom poogledu naglašeno je kako radovi teku planiranom dinamikom, te će pomenuti objekat, nakon više decenija, već od narednih sedmica biti u reprezentativnom izdanju, kakvo svojim značajem i zaslužuje.

U sklopu posjete Domu zdravlja - Cetinje, resorni sekretar sastao se sa direktorom dr Nenadom - Draganom Vušurovićem. Tokom susreta, razmijenjene su informacije vezane za oblast zdravstvene zaštite, a direktor cetinjskog Doma zdravlja govorio je i o novim servisima koje pruža ta ustanova.

U tom pogledu, više riječi bilo je i o prošlogodišnjoj nabavci mamografa za potrebe Doma zdravlja, za koju je naglašeno kako predstavlja jedan od primjera uspješne saradnje pomenute ustanove i Prijestonice Cetinje, ali i niza drugih subjekata, a sve u cilju osavremenjavanja procesa pružanja zdravstvenih usluga građanima Cetinja.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018