Sastanak sa gradskim osnovnim školama: Slijedi nastavak intenzivne saradnje
07.05.2014

Naime, sekretar Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje Božidar P. Drecun razgovarao je sa direktoricom OŠ „Njegoš“ Novkom Milošević i OŠ „Lovćenski partizanski odred“ Sandrom Sjekloćom.

Tokom sastanka u OŠ „Njegoš“, naglašen je značaj saradnje te ustanove i Prijestonice Cetinje, iz koje se u minulom razdoblju izrodilo više kvalitetnih inicijativa. Direktorica Novka Milošević upoznala je sekretara Drecuna sa planom nastave, ali i sa brojnim vannastavnim aktivnostima najstarije škole u našoj državi.

Razgovor je zaključen obostranim uvjerenjem da će dobra saradnja OŠ „Njegoš“ i gradske uprave u budućnosti biti dodatno unaprijeđena, od čega će najviše koristi imati učenici pomenute obrazovne institucije.

fotooslpo

Na sastanku u OŠ „Lovćenski partizanski odred“ razmatrana su pitanja koja se odnose na zajednički rad u pravcu stvaranja boljih preduslova za nastavu. Direktorica Sandra Sjekloća, takođe, upoznala je sekretara Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade sa brojnim programima i manifestacijama koje učenici i nastavni kadar organizuju u sklopu vannastavnih aktivnosti, a koje su nerijetko podržane od strane Prijestonice Cetinje, odnosno ustanova čiji je osnivač gradska uprava.

Iz Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade saopšteno je kako će u predstojećem periodu biti upriličeni i susreti sa osnovnim školama koje djeluju na ruralnom području teritorije Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018