Upriličen sastanak sa predstavnicima Centra za prava djeteta Crne Gore
29.04.2014

 

Naime, sekretar Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade Božidar P. Drecun sastao se sa direktoricom Centra za prava djeteta Rajkom Perović i njenim saradnicama, a tom prilikom više riječi bilo je o zajedničkim inicijativama, ali i aktivnostima gradske uprave namijenjenim najmlađim stanovnicima prijestonog grada.

Tokom sastanka, više riječi bilo je o radu Dječjeg parlamenta Prijestonice Cetinje, pri čemu je sekretar Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade naglasio kako će druga sjednica pomenutog tijela biti održana u maju. Tim povodom, direktorica Centra za prava djeteta iskazala je zadovoljstvo, ističući kako je izuzetno značajno da gradska uprava podstiče i afirmiše rad Dječjeg parlamenta.

Drecun je upoznao sagovornice sa konceptom predstojeće sjednice, shodno kojem će članovi Dječjeg parlamenta biti u prilici da postavljaju pitanja predstavnicima Prijestonice Cetinje, ali i da iskažu svoje stavove vezane za lokalna pitanja od interesa za najmlađu populaciju. On je naglasio kako je prva sjednica, koja je održana prošle godine, protekla izuzetno uspješno.

Na sastanku je razgovarano i o drugim mjerama koje će Prijestonica Cetinje preduzeti u pravcu poboljšanja dječjih prava.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018