Gradonačelnik Bogdanović primio članove Stonoteniskog kluba "Lovćen", prvake Crne Gore za sezonu 2013/14.
25.04.2014

Tokom susreta u gradskoj upravi, gradonačelnik Bogdanović čestitao je predstavnicima Stonoteniskog kluba „Lovćen“ na osvojenoj tituli, ističući kako je riječ o rezultatu dugogodišnjeg posvećenog rada.

On je kazao kako uspjeh dodatno dobija na težini kada se zna da su stonoteniseri „Lovćena“ u dva finalna susreta u Podgorici maksimalnim rezultatom savladali „Budućnost“ (4:0, 4:0), što, kako je dodao, dovoljno govori o kvalitetu ekipe iz našeg grada u domaćim okvirima.

Predstavnici ovogodišnjeg prvaka države u stonom tenisu istakli su kako je riječ o izuzetno značajnom rezultatu, koji predstavlja nagradu za posvećenost i trud igrača i stručnog štaba. Oni su istakli kako je titula osvojena u izuzetno jakoj konkurenciji, što uspjeh „Lovćena“ čini još značajnijim.

Gradonačelnik Bogdanović istakao je kako aktuelna sportska sezona predstavlja jednu od najuspješnijih u novijoj istoriji grada, a da zasluga za takvu činjenicu pripada upravo i Stonoteniskom klubu „Lovćen“.

On je dodao kako će Prijestonica Cetinje u predstojećem periodu posebno ispratiti rad ovog kolektiva, tim prije jer cetinjske stonotenisere očekuje nastup u ETTF Ligi šampiona.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018