"Pobjeda": Završetak radova na cetinjskoj tržnici
03.04.2014

U nastavku, integralno prenosimo tekst iz današnje „Pobjede“.

PRIJESTONICA DOBIJA SAVREMENU TRŽNICU

Radovi na rekonstrukciji gradske tržnice na Cetinju u završnoj su fazi. U toku je popločavanje platoa, nakon čega će uslijediti postavljanje javne rasvjete.

Do sada je napravljena nova kanalizacija, asfaltirana je dostavna saobraćajnica, postavljena krovna konstrukcija na pijačnom platou, popločani ulazi na pijacu, kao i trotoari u okolini platoa.

-Kako je najavljeno, na gradskoj tržnici u toku je finalizacija popločavanja platoa, kao i završetak krovne konstrukcije. Do završetka radova, preostalo je nanošenje završnog fasadnog premaza na okolnim objektima, uz postavljanje staklenih površina na krovnoj konstrukciji saopštili su iz prijestonice Cetinje.Pored ovoga, na objektima u okolini pijačnog platoa zamijenjena je bravarija, postavljeni su novi horizontalni i vertikalni oluci, rekonstruisane postojeće nadstrešnice i razvedene instalacije za javnu rasvjetu.

-Veoma smo zadovoljni radovima i sada već možemo reći da će Cetinje dobiti savremenu gradsku tržnicu koja će zadovoljiti potrebe prodavaca i posjetilaca kažu iz lokalne uprave.Planirana je i sanacija fasada na ulazu u tržnicu iz pravca Bajove ulice, kao i instalacija rasvjete platoa.Investitor rekonstrukcije je prijestonica, a izvođač radova je cetinjska kompanija „Bombeton“. Ukupna vrijednost posla, zajedno sa rekonstrukcijom saobraćajnice i prilaza, iznosi oko pola miliona.

J.Đ.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018