Brojne aktivnosti u Američkoj čitaonici
01.04.2014

 

Tokom događaja, kojem su prisustvovali brojni posjetioci, govorili su izvršni direktor Saveza sliujepih Crne Gore Goran Macanović, predstavnica Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore Lidija Radanović i predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinja Dejan Tmušić.

Na skupu se moglo čuti niz mišljenja i preporuka vezanih za poboljšanje položaja lica sa invaliditetom, posebno kada je u pitanju proces zapošljavanja.

foto01041


Dejan Tmušić iz Udruženja paraplegičara Cetinja napravio je osvrt na aktuelnu situaciju u pogledu zapošljavanja osoba sa invaliditetom u crnogorskoj Prijestonici, a izvršni direktor Saveza slijepih Crne Gore Goran Macanović predstavio je zakonsku regulativu kojom je uređena pomenuta oblast. Lidija Radanović iz Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore govorila je o svom iskustvu, naglašavajući kako radni angažman doprinosi samoosnaživanju, ali i da prevashodno omogućava ekonomsku nezavisnost osoba sa invaliditetom.

Iz Američke čitaonice najavljeno je kako će pomenuta ustanova i tokom aprila upriličiti brojne događaje koji će biti posvećeni pitanjima iz različitih oblasti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018