Počela rekonstrukcija objekta za potrebe cetinjskih fudbalskih klubova
20.03.2014


Naime, usljed gradnje novog saobraćajnog koridora na ulazu u grad, objekat u kojem se nalaze postojeće svlačionice biće srušen, a kako fudbalski klubovi sa Cetinja domaće prvenstvene susrete ne bi igrali van našeg grada – pristupilo se rekonstrukciji obližnjeg objekta.

Radovi će biti realizovani kroz zajednički angažman Prijestonice Cetinje, Fudbalskog kluba „Lovćen“, JP „Vodovod i kanalizacija“, JP "Sportski centar", te kompanija „Bombeton“ i „Hidrocop“.

U novim prostorijama, koje će biti u funkciji do završetka gradnje stadiona, nalaziće se svlačionice za igrače i sudije, prostorije za protokol, ekonomat, te kancelarije za potrebe Fudbalskog kluba „Lovćen“ i Fudbalskog kluba „Cetinje“.

U okolini pomenutog objekta, već je uklonjen dio objekata koji su se nalazili na trasi nove saobraćajnice od Kružnog puta do Grahovske ulice.

U okviru projekta gradnje novog saobraćajnog koridora na ulazu u grad, u toku su radovi na rekonstrukciji Grahovske ulice, kao i gradnja saobraćajnice od Kružnog puta do pomenute ulice.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018