Gradonačelnik Bogdanović posjetio Rijeku Crnojevića
19.03.2014


Tokom sastanka, razmatrano je više tema od značaja za Rijeku Crnojevića, a predstavnici gradske i mjesne uprave razmijenili su mišljenja o ključnim prioritetima koje je neophodno realizovati u pogledu rješavanja ključnih lokalnih problema.

Gradonačelnik Bogdanović informisao je sagovornike kako će Prijestonica Cetinje tokom predstojećeg mjeseca početi prvu fazu rekonstrukcije fasada na stambenim objektima u Rijeci Crnojevića. Kako je on naglasio, sredstva za početak radova već su obezbijeđena, pri čemu je dodao kako je neophodno da predstavnici MZ „Rijeka Crnojevića“ odrede objekte koji treba da budu rekonstruisani tokom prve faze.

foto19032

Više riječi bilo je i o puštanju u rad kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, koji je trenutno van upotrebe, kao i o vodosnabdijevanju Rijeke Crnojevića sa okolinom.

Kada je riječ o saobraćajnoj infrastrukturi, najviše je govoreno o rekonstrukciji, odnosno proširenju dionice Meterizi - Pavlova Strana - Rijeka Crnojevića – Ulići. Gradonačelnik Bogdanović obavijestio je učesnike sastanka kako je pomenuti projekat kandidovan u budžetu za kapitalnu izgradnju za tekuću godinu, te da će radovi početi do kraja prvog dijela godine. On je dodao i kako će Prijestonica Cetinje ove godine rekonstruisati dionicu saobraćajnice od fabrike „Ribarstvo“ do mjesne pošte.

Neke od tema današnjeg sastanka bile su posvećene i turizmu. Bilo je riječi o definisanju lokacije za potrebe uspostavljanja autokampa u okolini Rijeke Crnojevića, te o inicijativi za uspostavljanje brodske linije Skadar – Virpazar – Rijeka Crnojevića u turističke svrhe.

Predstavnici MZ „Rijeka Crnojevića“ ukazali su i na potrebu sanacije mjesne česme, a razgovarano je i o tekućim aktivnostima Javnog – komunalnog preduzeća Cetinje na području Rijeke Crnojevića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018