Na Cetinju otvorena redizajnirana poslovnica "Telenora"
14.03.2014

Brojnim posjetiocima na otvaranju prezentovana je 4G mreža, bežična tehnologija četvrte generacije koja omogućava značajno veći protok podataka, brzinama šest puta većim od onih koje su dozvoljene u 3G mreži i većim u odnosu na ADSL.

Presijecanjem vrpce, treću redizajniranu Telenor pordavnicu svečano su otvorili gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i izvršni direktor kompanije „Telenor Crna Gora“ Majkl Malvebo.

Gradonačelnik Bogdanović osvrnuo se na značaj otvaranja moderne prodavnice na Cetinju.

- Sasvim je opravdano ako ustvrdim da je današnji čin samo još jedan u nizu kojima kompanija „Telenor“ potvrđuje svoju posvećenost Cetinju, čiji će krajnji rezultat biti još efikasnije i kvalitetnije servisiranje potreba građana iz ove oblasti. Zbog toga, danas mogu istaći i kako „Telenor“ pripada krugu kompanija koje prepoznajemo kao pokretače dobrih, pozitivnih impulsa u našem gradu i koje prepoznaju važnost što bolje prezentacije i pružanja usluga na Cetnju – kazao je on.

Direktor kompanije „Telenor Crna Gora“ Majkl Malvebo kazao je kako je otvaranje redizajnirane poslovnice na Cetinju 'početak talasa dobrih stvari iz Telenora koji će zahvatiti cijelu Crnu Goru'.

- Nakon što smo prošle godine, kao operator univerzalnog telekomunikacionog servisa, postavljanjem bazne stanice na Trešnjevu, dijelu teritorije Prijestonice Cetinje, omogućili pristup fiksnoj telefoniji i bežičnom Internetu, nastavljamo sa podizanjem naših usluga na veći nivo u ovom gradu. Ovog puta Cetinje dobija novu i redizajniranu prodavnicu, uz jednu od najnaprednijih i najbržih internet tehnologija u svijetu, 4G mrežu koju smo upravo ovdje lansirali 2011. godine - rekao je on.

„Telenor“ korisnici koji su danas posjetili redizajniranu prodavnicu u crnogorskoj prijestonici dobili su poklone i posebne ponude u okviru Telenor pametne mreže.

Pored toga, korisnici na Cetinju bili su i prvi koji su imali mogućnost da se upoznaju sa novim postpajed paketima koji su od danas dostupni svim novim i postojećim korisnicima u Crnoj Gori.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018