Turistička ponuda Prijestonice Cetinje predstavljena na sajmu u Berlinu
07.03.2014

 

Sajamski dani bili su namijenjeni „business to business" susretima, s obzirom da događaj u Berlinu predstavlja ključnu berzu za upoznavanje sa razvojem tržišta i novim trendovima iz oblasti turizma. Posljednja dva dana sajma, predviđena su za posjetioce koji su, prema riječima organizatora, posjetili sajam u rekordnom broju.

Svoju ponudu, Prijestonica Cetinje predstavila se na zajedničkom štandu u okviru „Dunavskog salona“, sa Nacionalnom turističkom organizacijom, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i strateškim partnerima. Prijestonicu Cetinje predstavila je direktorica TOPC Ana Ivanović. Crnogorska ponuda predstavljena je u okviru „Dunavskog salona“.

Predstavnici crnogorske turističke ponude sastali su se sa predstavnicima više međunarodnih institucija - Evropskom komisijom za putovanja, Svjetskom turističkom organizacijom pri Ujedinjenim nacijama, turoperatorima i medijima.

Crnogorski štand posjetila je i ambasadorka Crne Gore u Saveznoj Republici Njemačkoj Vera Joličić - Kuliš, kao i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje Jovan Martinović, i sekretar u Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj u lokalnoj samoupravi Ivan Vukmirović, koji su održali niz poslovnih sastanaka u okviru svojih redovnih poslovnih aktivnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018