Posjeta biznis inkubatorima na području Rijeke
04.03.2014

Naime, kako se saradnja Prijestonice Cetinje i Grada Rijeke, između ostalog, odnosi i na područje privrede, gradonačelnik Bogdanović, na prijedlog gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, obišao je više uspješnih subjekata koji realizuju podrške iz oblasti razvoja malih i srednjih preduzeća.

Tom prilikom, domaćini posjete predstavili su gradonačelniku Bogdanovića privredne sadržaje poput biznis - inkubatora, koji su konstituisani na principu javno – privatnog partnerstva. Riječ je o sadržajima čije su aktivnosti bazirane na inovacijama, ali i podršci mladim preduzetnicima koji na taj način imaju priliku da realizuju svoje prve ideje vezane za segment privrede.

Gradonačelnik Bogdanović upoznat je kako je cjelokupan proces razvoja pomenutih privrednih sadržaja bio pod patronatom gradske uprave, ali i Riječkog sveučilišta, koje pruža aktivan doprinos u pogledu mentoringa svih subjekata koji počinju svoj biznis.

Tokom razgovora sa predstavnicima gradske uprave, razmatrane su i mogućnosti za saradnju Cetinja i Rijeke u pogledu privrede, s obzirom da su oba grada u proteklom vremenskom okviru kreirala podsticajan ambijent u pomenutoj oblasti.

U okviru posjete, domaćini su upriličili i obilazak nedavno osavremenjenog planetarijuma, koji predstavlja jednu od najznačajnijih turističkih atrakcija na području Rijeke.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018