Gradonačelnik Bogdanović u Rijeci razgovarao sa članovima Vijeća crnogorske nacionalne manjine
04.03.2014

Tokom susreta sa predstavnicima crnogorske manjine, koju je predvodio predsjednik Vasilije Vukosavović, gradonačelnik Bogdanović govorio je o aktivnostima gradske uprave, ali i o aktivnostima Prijestonice Cetinje u pogledu saradnje i podrške crnogorskoj dijaspori.

Predstavnici Vijeća crnogorske manjine iskazali su zadovoljstvo zbog posjete gradonačelnika Prijestonice Cetinje, pritom ga upoznajući sa načinom funkcionisanja te organizacije, ključnim aktivnostima i planovima vezanim za naredni period.

Tokom razgovora, posebno je naglašeno da crnogorska manjima ima izuzetan tretman u Hrvatskoj, a razmatrani su i načini putem kojih bi Vijeće crnogorske nacionalne manjine moglo doprinijeti daljoj saradnji Prijestonice Cetinje i Grada Rijeke.

Predstavnici Vijeća crnogorske zajednice istakli su kako su informisani o aktuelnostima vezanim za Cetinje, iskazujući pritom zadovoljstvo činjenicom da su u proteklom vremenskom okviru realizovane brojne mjere u pravcu prevazilaženja ključnih problema u funkcionisanju grada.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018