Predstavnici kosovske Agencije za antikorupciju boravili u posjeti Prijestonici Cetinje
27.02.2014

 

Gostujuću delegaciju, koja je na Cetinju boravila u pratnji predsjednika Komisije za sprječavanje sukoba interesa dr Slobodana Lekovića, predvodio je direktor Agencije za antikorupciju Republike Kosovo Hasan Preteni. Uz gradonačelnika Bogdanovića sa saradnicima, sastanku je prisustvovao i predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje Jovan Martinović.

Tokom razgovora, gradonačelnik Bogdanović upoznao je današnje goste sa informacijama vezanim za istorijat Cetinja, pritom ih informišući o radu gradske uprave, te o realizaciji projekata.

foto27022

On je čestitao sagovornicima na potpisivanju Memoranduma o saradnji, ističući kako je intenziviranje odnosa institucija koje se bave procesom suzbijanja konflikta interesa od izuzetnog značaja. On je iskazao uvjerenje kako će potpisani akt doprinijeti razmjeni iskustava, ali i regionalnim inicijativama u pogledu sprječavanja konflikta interesa.

Tokom sastanka, naglašeno je kako proces suzbijanja konflikta interesa daje sve veće rezultate, pri čemu je posebno akcentovano da je riječ o aktivnosti koju prati izuzetna transparentnost i efikasnost u radu resornih institucija.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018