Održana godišnja skupština Udruženja penzionera Cetinja
20.02.2014

 

Tokom događaja, kojem su, između ostalih, prisustvovali gradonačenik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednik Saveza Udruženja penzionera Branko Vešović i predstavnici srodnih organizacija iz Bara, Ulcinja i Kotora, izabrano je novo rukovodstvo Udruženja penzionera Cetinja.

Tokom radnog dijela skupštine, prisutnima se obratio gradonačelnik Bogdanović, koji je naglasio kako je gradska uprava u proteklom periodu bila posvećena pitanju koja se odnose na kvalitet života penzionera, dodajući da će Prijestonica Cetinje i u budućem periodu voditi računa o tom dijelu populacije.

- Iako smo i dalje suočeni sa ekonomskom krizom, podrška neće izostati ni u narednom periodu. Nakon niza akcija koje su iza nas, slijedi završetak rekonstrukcije stare bolnice “Danilo prvi”, pri čemu postoji mogućnost da u jednom dijelu tog zdanja uspostavimo gerontološki institut – kazao je on, dodajući da će Prijestonica Cetinje učestvovati u adaptaciji prostorija Udruženja penzionera Cetinja i fasade tog objekta.

Tokom današnje sjednice, izabrano je novo rukovodstvo Udruženja penzionera Cetinja. Predsjednik organizacije od danas je Radivoje Vujović, potpredsjednik Veselin Radojičić, a sekretar Lazar Čelebić.

Učesnici sjednice su minutom ćutanja odali poštu nedavno preminulom predsjedniku Udruženja Arseniju Ulićeviću i svim penzionerima preminulim tokom prethodnih 12 mjeseci.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018