Fudbalski klub "Lovćen" od sjutra na pripremama u Turskoj
03.02.2014

Pripreme u Turskoj biće realizovane kroz saradnju gradova pobratima - Prijestonice Cetinje i Grada Gaziantepa, a u Tursku će putovati tridesetočlana delegacija, koju će činiti 25 fudbalera i pet članova stručnog štaba najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva.

Tokom boravka u Gaziantepu, fudbaleri „Lovćena“ imaće idealne uslove za trening, s obzirom da će pripreme biti realizovane u sportskom kompleksu koji koriste najpoznatiji fudbalski klubovi iz tog grada – prvoligaš Gaziantepspor i drugoligaš Gaziantep BB. U sklopu priprema u Turskoj, „Lovćen“ će odigrati i više prijateljskih mečeva protiv tamošnjih ekipa.

Saradnja na sportskom planu, jedna je u nizu oblasti na kojima je tokom 2013. godine utemeljeno uspješno partnerstvo između Prijestonice Cetinje i Grada Gaziantepa.

Za Fudbalski klub „Lovćen“, predstojeće zimske pripreme biće prve koje će biti obavljene u inostranstvu nakon 1971. godine.

Tokom prvog dijela priprema, obavljenih na našem primorju, „Lovćen“ je odigrao pet prijateljskih mečeva, i to protiv „Mogrena“ (3:0), „Bokelja“ (2:1), „Mornara“ (2:1), „Dečića“ (0:1) i subotičkog „Spartaka“ (1:3).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018