Predsjednik Evropskog komiteta boraca i potpredsjednik Svjetske federacije veterana Dan - Vigo Bergtun posjetio Prijestonicu Cetinje
16.01.2014


Tokom susreta, gradonačelnik Bogdanović upoznao je visokog predstavnika globalne boračke organizacije sa istorijskim značajem Cetinja i ulogom Prijestonice Crne Gore, grada heroja, u pogledu antifašističke borbe. On je naglasio kako Prijestonica Cetinje ima izuzetnu saradnju sa Savezom udruženja boraca Narodno – oslobodilačkog rata i antifašista Crne Gore.

Gospodin Dan - Vigo Bergtun iskazao je zadovoljstvo zbog posjete gradu koji je svojim značajem zavrijedio status grada heroja. On je upoznao gradonačelnika Bogdanovića sa djelovanjem Evropskog komiteta boraca, Svjetske federacije veterana, ali i sa svojim aktivnostima na poziciji ambasadora Svjetske federacije veterana pri Ujedinjenim nacijama.

Najviše riječi bilo je o predstojećem redovnom zasijedanju Evropskog komiteta boraca, koji će biti upriličen u junu na Cetinju. Kako je naglašeno na današnjem sastanku, organizatori događaja biće Savez udruženja boraca Narodno - oslobodilačkog rata i antifašista Crne Gore i Prijestonica Cetinje i trajaće pet dana.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo time što će Cetinje biti domaćin najznačajnijeg skupa veterana i antifašista čiji će domaćin u novijem vremenskom razdoblju biti naša država.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018